Почетна Тагови 70 години

Таг: 70 години

Старите Јапонци носат механички егзоскелети за да можат да работат и...

0
Популацијата на Јапонија забрзано старее, па старите Јапонци носат егзоскелети за да им помогнат да работат добро и во третата доба. Оваа азиска нација...

Годишнина за Porsche – 70 години спортски автомобили

0
Брз. Чист. Емотивен. Во изминатите 70 години брендот Porsche е синоним за спортски автомобил на највисоко ниво. Првото возило што го носи името Porsche...