Почетна Тагови Biosens институт

Таг: Biosens институт

Во Србија се отвора првата дигитална фарма

0
Дигиталната фарма на земјоделците ќе им овозможи бесплатно и од прва рака да научат како да ги намалат ризиците во производството, да трошат помалку...