Почетна Тагови CEED Бизнис клуб

Таг: CEED Бизнис клуб

CEED Македонија ќе поддржи три жени претприемачи со годишна стипендија

0
По повод месецот на жената CEED Бизнис клубот ќе поддржи три жени претприемачи со годишна стипендија, односно ќе покрие 90% од целата сума за...