Почетна Тагови Crowdfunding кампања

Таг: crowdfunding кампања

Жителите на Малезија собираат пари преку crowdfunding за да го вратат...

0
Жители на Малезија одлучија да соберат пари за намалување на државниот долг кој моментно изнесува околу 80 отсто од БДП или околу 250 милијарди...