Почетна Тагови DHL Македонија

Таг: DHL Македонија

Царинската управa даде поддршка за развој на електронската трговија во Македонија

0
Царинската управа на Рeпублика Македонија  потпиша меморандуми за соработка со Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, како и со DHL Македонија Меморандумите за соработка се потврда...

До 2025 година, 70% од DHL ќе ги извршува пратките со...

0
DHL Македонија годинава одбележува 25 години постоење во земјава со претставување на досегашните успеси и достигнувања, како и презентирање на глобалната стратегија за одржливо...