Почетна Тагови Microsoft Македонија

Таг: Microsoft Македонија

DigiGirlz настан на Microsoft во Скопје и Тетово за вклучување на...

0
Охрабрување на младите за технологијата е една од целите на YouthSpark иницијативата на Мајкрософт. Нивната DigiGirlz програма цели кон тоа да ги поттикне и...