-7.2 C
Skopje
четврток, јануари 23, 2020

Дневни Архиви: декември 30, 2018

Skills that pay the bills: Успешни е-бизниси во Македонија, искуства и предизвици

Групер, Купи Книга и Пакет.мк се три успешни бизнис приказни во областа на електронската трговија во Мaкедонија. Една деценија откако профункционираа првите електронски продавници,...

Македонците се хранат со леб, јајца, компири, млеко и сокови

Најновите статистички податоци пока7уваат дека во текот на годината едно домаќинство просечно трошело 103,1 килограми компири, 65,4 килограми пиперки, 49,8 килограми домати, 48,9 килограми...

Еврото полни 20 години!

Еврото во вторник ќе наполни 20 години, временски период во кој преживеа голема криза и трајно се зацврсти на финансиските пазари и во европските...

Ова се десет земји каде е најдобро да се биде жена

Напредокот на полето на еднаквоста на половите не оди со посакуваното темпо. Со моменталната стапка на напредок ќе бидат потребни 108 години за да...

Ова се топ 25 најскапи хотелски соби во светот (3 дел)

8. Presidential Suite, Mandarin Oriental - Њујорк Цена: 33.800 евра Suite 5000 се наоѓа на 50-тиот кат на хотелот Mandarin Oriental и во него се одржуваат...

НАЈПОПУЛАРНИ