-1.4 C
Skopje
среда, јануари 22, 2020
Почетна Што прави светот?

Што прави светот?

Inno Tech Club desktop 16.10.2019

Нешто уникатно- првиот кружен телефон!

По околу пет години на развој, креаторите на првиот кружен паметен телефон, му го покажаа својот пронајдок на светот. Се работи за...

НАЈПОПУЛАРНИ