-2.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022
Почетна Тагови англиски јазик

Таг: англиски јазик

Helen Doron Educational Group е прогласена за најдобра франшиза за деца...

Франшизата Helen Doron Educational Group на глобално ниво е прогласена за најдобра франшиза за деца и едукација од страна на престижниот Global Franchise Magazine...

Со квалитетна едукација Хелен Дорон го менува животот на децата и...

Helen Doron English е едукативна франшиза, глобален бренд, лидер вo детската едукација застапен во над 40 држави ширум светот, со над 35 години искуство. Во...

Со квалитетна едукација Хелен Дорон го менува животот на децата и...

Helen Doron English е едукативна франшиза, глобален бренд, лидер вo детската едукација застапен во над 40 држави ширум светот, со над 35 години искуство. Во...

Од идната година на децата во Јапонија роботи ќе им предаваат...

Од идната година роботи на децата во Јапонија ќе им предаваат англиски јазик. Тие на дел од јапоснките ученици, но и на нивните наставници,...

НАЈПОПУЛАРНИ