0.2 C
Skopje
понеделник, декември 16, 2019
Почетна Тагови Ветеринарна комора на Македонија

Таг: Ветеринарна комора на Македонија

Катерина Јовановска: со ветеринарен софтвер ја следиме употребата на антибиотици кај...

Новиот софтвер на компанијата „Фенду“ ќе обезбеди поголема евиденција за третманот на животните во ветеринарните амбуланти, особено за употребата на антибиотици и следење на заразните...

НАЈПОПУЛАРНИ