Почетна Тагови ДААД

Таг: ДААД

Од 19 до 23 април ќе се одржи конференција на еминентни...

0
Во организација на Хумболдт и ДААД-клубот Македонија, алумни асоцијација која ги обединува корисниците на стипендии на престижните германски фондации ДААД и Александер фон Хумболт,...