Почетна Тагови дигитални алатки

Таг: дигитални алатки

Речиси секој наставник користи дигитални алатки во наставата, покажа најново истражување...

0
237 од вкупно 250 анкетирани наставници во основните училишта или 95% се изјасниле дека користат дигитални алатки за време на наставата. 13 наставници посочиле дека ваквите онлајн...

Четири дигитални алатки кои ќе ви ја подобрат комуникација со вашиот...

0
Колку пати сте се нашле во ситуација кога електронската пошта ви е преполнета со пораки од клиенти, соработници и дигитални флаери? Во вакви ситуации...

15 дигитални алатки и апликации за да ја почнете 2018 година...

0
Од симнување вишок килограми до штедење пари, многумина решија да сменат некои работи во новата година. Но, доколку сте некој кој има проблем со...

15 дигитални алатки и апликации за да ја почнете 2018 година...

0
Од симнување вишок килограми до штедење пари, многумина решија да сменат некои работи во новата година. Но, доколку сте некој кој има проблем со...

15 дигитални алатки и апликации за да ја почнете 2018 година...

0
Од симнување вишок килограми до штедење пари, многумина решија да сменат некои работи во новата година. Но, доколку сте некој кој има проблем со...