Почетна Тагови доверба

Таг: доверба

Tip of the Week – Доверба

0
„Довербата се гради со години, но можете да ја изгубите за само еден час/ден” – ова ми го кажа Загорка, мојата класна уште кога...

На овие технолошки компании луѓето најмалку им веруваат

0
Колку им верувате на технолошките компании и на која технолошка компанија најмалку им верувате кога се во прашање вашите приватни податоци? Ако вашиот одговор...

Tip of the Week – Квалитет на изработка

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Тip of the Week – Организациска култура

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Стив Џобс: Една особина ги разликува успешните луѓе од сонувачите

0
Стив Џобс имаше несекојдневни високи очекувања. Тој ги предизвикуваше луѓето да рабоат понапорно, подолго и да постигнат повеќе. Некогаш дури и повеќе токолку што...

Како да ја придобиете публиката на LinkedIn?

0
LinkedIn е социјална мрежа со неверојатен потенцијал за бизнис светот, а вие како бренд токму преку оваа социјална мрежа можете да ја интензивирате вашата...