Почетна Тагови ЕВН

Таг: ЕВН

Фотоволтаични системи по принципот „клуч на рака“, нова услуга на ЕВН...

0
Поголемо искористување на сончевата енергија преку иновативни решенија и современи технологии е новата услуга на ЕВН која е достапна на пазарот за сите заинтересирани...

Штефан Петер: ЕВН за една една година ќе изгради нови соларни...

0
Во текот на изминатите 12 години ЕВН Македонија има инвестирано повеќе од 370 милиони евра во изградбата на нова и реконструкција на постојната дистрибутивна...

ЕВН Македонија го отвори првиот Инфо центар во ГТЦ во Скопје

0
Корисниците од денеска можат да ги користат услугите на првиот Инфо центар на ЕВН Македонија во Градскиот трговски центар во Скопје, каде можат да...

ЕВН Македонија донираше возило за здружението „Мобилност Тетово и Гостивар”

0
 ЕВН Македонија донираше возило наменето за задоволување на потребите на лицата со телесен инвалидитет, членови на здружението „Мобилност Тетово и Гостивар“. Возилото кое носи порака „Со љубов за...