18.8 C
Skopje
среда, октомври 16, 2019
Почетна Тагови Завод за заштита на интелектуала сопственост

Таг: Завод за заштита на интелектуала сопственост

Во јануари годинава двојно e зголемен бројот на пријави за заштита...

Минатата година беше јубилејна за Државниот Завод за индустриска сопственост, кој одбележа 25 години од постоењето. По тој повод беше организиран „Месец на индустриската...

НАЈПОПУЛАРНИ