Почетна Тагови инфо сесија

Таг: инфо сесија

Инфо сесија за „Предизвик за млади истражувачи“ во Прилеп

0
„Предизвик за млади истражувачи“ беше претставен пред професорите и наставниците од средните и основните училишта од пелагонискиот регион, општините Могила, Крушево, Новаци, Битола, Кривогаштани, Демир...

Учениците од Источниот регион ќе се вклучуваат во иновативни проекти преку...

0
Новиот јавен повик на Фондот за иновации и технолошки развој, што се работи во соработка со Министерството за образование – „Предизвик за млади истражувачи“,...