8.7 C
Skopje
среда, октомври 21, 2020
Почетна Тагови ИПАРД

Таг: ИПАРД

Дополнителен рок за доставување на апликациите за искористување на средства од...

По барање на заинтересираните странки, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, за дополнителни 15 дена го продолжи рокот за...

Нов ИПАРД оглас за инвестиции во производство и преработка на млеко...

Платежната агенција објави нов оглас за средставата од ИПАРД 2 програмата. Сите земјоделци и агробизнисмени што сакаат да конкурираат за инвестиции за...

Продолжен рокот за аплицирање за ИПАРД 2 програмата

По барање на заинтересираните странки, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го продолжи рокот за аплицирање за мерката „Диверзификација...

Консалтинг Интер Груп ги повикува компаниите да аплицираат за ИПАРД

Консултанската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право со докажана ескпертиза од областа на правен и економски консалтинг, како...

Наскоро истекува рокот за двете мерки за инвестиции во земјоделството од...

За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг...

Стартува кампања за користење на ИПАРД

Близу 12 милиони евра од ИПАРД 2 програмата им стојат на располагање на земјоделците од новата мерка наменета за модернизација на земјоделските стопанства. Повикот...

Пенка Мукаетова: Веќе имаме успешни ИПАРД проекти. Искористете ја можноста и...

Во моментов во Македонија се отворени повеќе повици за финансирање на проекти на македонските компании. За интересот на компаниите и за стручната поддршка која...

Објавен ИПАРД 2 повик за преработка и маркетинг на земјоделски производи

Објавен е новиот јавен повик за мерката „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“, од европската ИПАРД 2...

Утре ќе се објави нов повик од ИПАРД 2 програмата

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска од Пробиштип соопшти дека утре Платежната агенција ќе го најави вториот повик од ИПАРД 2...

Штипската фирма „Еуро Лозар“ е позитивен пример за искористување на ИПАРД...

Штипската фирма „Еуро Лозар“ во село Лакавица е позитивен пример за искористување на средствата од ИПАРД 2 Програмата. Фирмата е одличен пример за набавка...

НАЈПОПУЛАРНИ