Почетна Тагови Македонски маркетинг: The Future

Таг: Македонски маркетинг: The Future

Creative Hub го организираше настанот „Македонски маркетинг: The Future“

0
Минатиот петок, центарот за неформално образование Creative Hub Skopje, го одржа својот прв маркетинг настан на тема „Македонски Маркетинг: Иднината” во Хотел Парк. Настанот...

Creative Hub во петок ја организира конференцијата „Македонски маркетинг: The Future“

0
Creative Hub, центар за неформално образование, овој петок на 8 јуни организира еднодневен настан посветен на иднината на маркетингот и креирањето на иновативни визуелни...