28 C
Skopje
петок, јуни 5, 2020
Почетна Тагови Македонски Телеком

Таг: Македонски Телеком

Денеска во Берлин се презентираше реална употреба на 5G технологијата!

Денеска во Берлин се случи технолошка револуција. Пред новинари од цела Европа и пред технолошката јавност беше презентирана новата 5G технологија во реална средина, а...

Telekom SafeNet услуга за безбедност на мобилната мрежа

Македонски Телеком од денеска прв на македонскиот пазар воведува услуга интегрирана во мобилната мрежа (cloud решение) којашто го заштитува сообраќајот остварен преку интернет прелистувач....

Вознемирувачки податоци за еволуцијата на малвер во 2017

 Нови извештаи кои говорат за најновите адаптирани и унапредени напади врз личните податоци за кои и компаниите и приватните корисници на електронски уреди треба...

Македонски Телеком воведува поголеми брзини на Интернетот и безбедна мрежа

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за...

8 нешта што ги практикуваат успешните луѓе секој понеделник

Колку и да ја сакаме својата работа, повеќето од нас не ги сакаат понеделниците, но овој ден е особено важен за продуктивноста во текот...

Дали хармонијата меѓу приватниот деловниот живот е само мит?

   Години наназад во медиумите и во деловното опкружување се користи истата мантра дека е неопходно да се бара баланс или хармонија помеѓу деловниот и...

НАЈПОПУЛАРНИ