Почетна Тагови Мирослав Константиновиќ

Таг: Мирослав Константиновиќ

Македонскиот стартап FOEVR за едукација со виртуелна реалност номиниран за World...

0
Македонија има неколку номинирани стартапи за World Innovation Forum кој ќе се одржи во јуни во Швајцарија, а еден од нив е и FOEVR...