Почетна Тагови млади истражувачи

Таг: млади истражувачи

ФИТР и ЕВН со поддршка за младите истражувачи

0
Светилки од иднината што не се поврзани со струјно коло, а може да светат и да продуцираат постојана светлина која преку бранови ќе се пренесува и на...

63 училишта во финалето на „Предизвик за млади истражувачи 2“

0
Шеесет и три основни и средни училишта влегоа во финалето на „Предизвик за млади истражувачи 2“ на Фондот за иновации и технолошки развој кое се спроведува во...