Почетна Тагови морски животни

Таг: морски животни

Пластичниот отпад предизвикува хормонски пореметувања и проблеми со репродукцијата кај морските...

0
Загадувањето со пластика станува огромен проблем за живиот свет во океаните и морињата. Организмите кои внесуваат пластика во организмот потоа имаат проблеми со хормонски...