Почетна Тагови мртви корисници

Таг: мртви корисници

До 2070 година Facebook ќе имa повеќе мртви отколку живи корисници

0
Британски социолози објавија дека најпознатата социјална мрежа денес, Facebook, до 2070 година ќе има повеќе мртви отколку живи корисници. Врз база на бројот на...