Почетна Тагови мртви

Таг: мртви

Загадениот воздух во Индија во 2017 година убил 1,24 милиони луѓе

0
Загадениот воздух во Индија станува глевниот виновник за се поголемиот број мртви во државата. Според истражување објавено пред некој ден во Lancent Planetary Health,...