Почетна Тагови намалена резолуција

Таг: намалена резолуција

YouTube ја намалува резолуцијата на видеата за да го олесни притисокот...

0
Facebook бележи досега невидена активност на корисниците, корисниците речиси го срушија Instagram поради новите опции, а YouTube исто така презема одредени мерки во време...