Почетна Тагови напредок

Таг: напредок

Пет книги кои би требало да ги прочита секој што бара...

0
Било да се подготвувате за некоја нова работа или само сакате да внесете нова енергија, малку дополнително знаење нема да ви наштети. Пред се,...

АНАЛИЗА: Кои се долгорочните ефекти од живеењето во технолошки свет?

0
Доколку го споредиме животниот стил на луѓето денес и пред неколку години или пред неколку децении, денес животот е многу понапреден и високотехнолошки во...

АНАЛИЗА: Технологијата во прилог на медицината – каква иднина се навестува?

0
Во последно време најзвучни се предупредувањата за опасноста од преголемиот развој на технологијата по животот на луѓето. Има многу гласноговорници кои тврдат дека доколку...