Почетна Тагови најбогати претприемачи

Таг: најбогати претприемачи

Најбогатите Словенци ги регистрираат своите бизниси во странство

0
Од десетте најбогати словенечки претприемачи според магазинот Manager, девет своите компании ги регистрирале во странство најмногу поради даночната политика. Први на листата на најбогати Словенци...