Почетна Тагови најздрави градови

Таг: најздрави градови

Ова се топ 20 најздрави градови во светот

0
Креаторите на сајтот money.co.uk спроведоа студија на темата најздрав град во светот. При студијата земен е предвид и факторот кој повеќе од една година...