Почетна Тагови негативни цени

Таг: негативни цени

Поради вишок енергија Германија на консументите им плаќа по 50 евра...

0
Цената на електричната енергија во Германија толку многу падна што на најголемите консументи изминатите неколку дена им беше платено да трошат електрична енергија. Додека...