Почетна Тагови Нелсон Мандела

Таг: Нелсон Мандела

Арсовска и Мандела во Глобалниот комитет на жени лидери

0
WBAF ги објави членовите на бордот на Глобалниот комитет на жени лидери. Свати Мандела, внуката на Нелсон Мандела - име кое претставува одраз на...