Почетна Тагови неуронаучници

Таг: неуронаучници

Неуронаучници пронајдоа рецептор во мозокот кој е одговорен за негативното расположение...

0
Негативното расположение може да биде последица на хронично насобран стрес и бихејвиоралното влијание на околината врз нас и обратно. Тоа се поврзува со појавата...