Почетна Тагови ниво на море

Таг: ниво на море

Единаесет градови кои тонат и може да исчезнат до 2100 година

0
Глобалните температури и нивоата на морињата и океаните се покачуваат, па градовите кои се наоѓаат во крајбрежјата веќе се соочуваат со страшни поплави и...