Почетна Тагови Нимеша Ранасинге

Таг: Нимеша Ранасинге

Електронска чаша за коктел прави водата да има вкус како друг...

0
Оваа нова чаша за коктел ќе ве прелаже дека пиете нешто друго, а всушност вие пиете - обична вода. Чашата има трислојна стимулација на...