Почетна Тагови обновлив извор

Таг: обновлив извор

Од испарувањето на водата може да се добијат 2,85 милиони киловат-часови...

0
Во свет каде што залудно се фрла многу енергија вредните обновливи извори исчезнуваат без некој да забележи. Научници од Универзитетот Колумбија работат на добивање...