9 C
Skopje
четврток, јуни 4, 2020
Почетна Тагови опаѓање

Таг: опаѓање

ПАРУСАН – решение за третман при опаѓање на косата

 Опаѓање на косата при чешлање? Во последно време забележувате поголем број влакна на четката за коса? Прашањето е дали и кога треба да почнете...

Кои се најчестите причини за опаѓање на косата кај жените?

Неоспорно е дека кога станува збор за опаѓање на косата, мажите почесто се соочуваат со овој проблем. Сепак, оваа состојба е присутна и кај...

Кои се најчестите причини за опаѓање на косата кај жените?

Неоспорно е дека кога станува збор за опаѓање на косата, мажите почесто се соочуваат со овој проблем. Сепак, оваа состојба е присутна и кај...

НАЈПОПУЛАРНИ