Почетна Тагови опсесивно компулсивно нарушување

Таг: опсесивно компулсивно нарушување

Научици од Универзитетот Кембриџ направија апликација која ќе лечи опсесивно компулсивно...

0
Апликација за „дресирање на мозокот“ направија научници од Универзитетот Кембриџ со цел да им помогнат на луѓето кои страдаат од опсесивно компулсивно нарушување. Симптомите...