Почетна Тагови општина Аер

Таг: општина Аер

Општина Аеродром повикува да се подмират даночните обврски

0
Општина Аеродром преку соопштение ги повика даночните обврзници кои имаат заостанат и неплатен долг што произлегува од Законот за даноците на имот, неодложно да...