Почетна Тагови отпечаток

Таг: отпечаток

Со отпечаток од прст ќе се проверува дали некој зел кокаин...

0
Развиен е едноставен и брз тест кој може да идентификува дали некој зел кокаин со едноставен отпечаток од прст . Толку е прецизен...

Дебитна картичка со вграден скенер за отпечаток на прст почнува да...

0
Британската банка Natwest во април ќе почне да тестира нова NFC картичка за плаќање која има вграден сензор за отпечатоци на прст. Картичката ќе...

WhatsApp отсега можете да го отклучите со лице или со отпечаток...

0
Новата опција која ја доби познатата апликација овозможува дополнително ниво на безбедност и можност за заштита на апликацијата дури и кога е отклучен телефонот....

Hyundai патентираше технологија за отклучување на автомобилите со отпечаток

0
Последните години биометријата целосно го замени класичниот начин на отклучување на телефоните со пин, лозинка, шема и слично. Наместо да внесуваме броeви денес е...