Почетна Тагови О2 предизвик

Таг: О2 предизвик

ФИТР: Објавен регионален повик за финансирање проекти за справување со климатски...

0
Фондот за иновации и технолошки развој во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), Министерството за животна средина и просторно планирање (МЖСПП),...

Ротирачкиот соларен колектор на „Еко солар“ од Штип и грее и...

0
„Еко Солар“ е една од петте иновативни компании, кои Фондот за иновации и технолошки развој ги одбра на јавниот повик ,,О2 Предизвик’’, да ги...

Овие пет компании ќе добијат средства од Фондот за иновации за...

0
Официјално се избрани пет иновативни компании кои аплицирале со свои технолошки решенија за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во Македонија на...

Фондот за иновации ќе поддржи решенија за мониторинг и намалување на...

0
Иновативни идеи и решенија за мониторинг, намалување на загадувањето, како и за сузбивање на изворите, содржат денеска презентираните најдобри 10 предлог проекти од повикот...

Фондот за иновации доби 30 апликации за „О2 предизвикoт“ за намалување...

0
Пристигнати 30 проектни предлози во рамки на јавниот повик за финансирање на проекти за намалување на загадувањето на воздухот „О2 предизвик“ на Фондот за...

Фондот за иновации денес одржа инфо сесија за О2 предизвикот во...

0
Фондот за иновации и технолошки развој овој период го промовира О2 предизвикот односно јавниот повик за финансирање на проекти за намалување на загаденоста на...

Какви иновативни идеи се бараат на О2 предизвикот?

0
Фондот за иновации и технолошки развој објави детали за О2 предизвикот односно за повикот за иновативни решенија за подобрување на квалитетот на воздухот. Проектот...

O2 предизвик – Фондот за иновации ќе додели скоро 100.000 евра...

0
Фондот за иновации и технолошки развој денеска објави јавен повик именуван како „О2 предизвик“ преку кој ќе финансира пилот иновативен производ, услуга, процес или...