Почетна Тагови ПАП

Таг: ПАП

Наместо непријатниот ПАП, во иднина канцер на матка ќе се детектира...

0
Земањето брисеви од матката, кое е непријатно за жените, наскоро може да стане минато благодарение на едно откритие кое ќе им овозможи на жените...