Почетна Тагови парно

Таг: парно

Започнува новата грејна сезона за парно греење 2018/2019 година

0
Граѓаните и правните субјекти во Скопје кои се поврзани на централниот систем на топлинска енергија, од понеделник, 15 октомври 2018 година ќе почнат да...