Почетна Тагови перниче

Таг: перниче

ВИДЕО: Со ова вибрирачко перниче вашето бебе ќе престане да плаче...

0
Ова перниче ги смирува расплаканите бебиња. Перничето BaboCush нежно ги нишка и ги заспива бебињата. Но, не само тоа - им помага да не ги...

Воздушното перниче Kingii ќе ве спаси од давење

0
Според Светската здравствена организација, годишно повеќе од 370.000 луѓе умираат од давење. Перничето на надувување Kingii е најмалиот гаџет кој ќе се бори да се наали...