Почетна Тагови Пет Смит

Таг: Пет Смит

Седумдесетгодишна баба исчисти 52 плажи за една година!

0
Седумдесетгодишна баба исчисти 52 плажи за една година и покажа дека никогаш не е доцна да почнеме да се грижиме за нашата планета. Земјата...