Почетна Тагови писменост

Таг: писменост

Расте бројот на македонски ученици кои немаат основна писменост!

0
„Прегледот на системот за оценување и евалуација во образовниот систем“ за кој на денешната работилница дискутираа претставници од образовниот сектор, повикува на подоследно оценување...