Почетна Тагови планета Земја

Таг: планета Земја

Годинава Земјаните ќе ги истрошат годишните природни ресурси на планетата три...

0
Уште една позитивна вест како резултат на пандемијата КОВИД-19. Еколошките отпечатоци на човештвото годинава се помали отколку која било година од почетокот на следењето...