Почетна Тагови пластика за еднократна употреба

Таг: пластика за еднократна употреба

Србија почна преговори за забрана на пластиката за еднократна употреба

0
Министерот за заштита на животната средина на Србија, Горан Тиван вели дека се водат преговори за забрана на пластиката за еднократна употреба. Тиван изјави...

Четири зелени иновации кои ќе помогнат да се заштити Земјата во...

0
Ви претставуваме четири иновации од целиот свет кои годинава ќе ни помoгнaт да го заштитиме нашиот дом - планетата Земја. Франција ја исфрла од...