Почетна Тагови Плитвички Езера

Таг: Плитвички Езера

Плитвичките езера во Хрватска стануваат еден од најскапите паркови во светот

0
Со поскапувањето на влезниците на 40 евра, Плитвичките Езера во Хрватска стануваат еден од најскапите национални паркови во светот. Управата на паркот го оправдува...