Почетна Тагови понеделник

Таг: понеделник

Ова го прават успешните луѓе во понеделник наутро

0
Понеделник наутро е најкритичниот дел од неделата и тоа често одредува како ќе биде остатокот од неделата, па мора да водите сметка како ќе...

8 нешта што ги практикуваат успешните луѓе секој понеделник

0
Колку и да ја сакаме својата работа, повеќето од нас не ги сакаат понеделниците, но овој ден е особено важен за продуктивноста во текот...