Почетна Тагови поранешни осуденици

Таг: поранешни осуденици

Американската банка JP Morgan Chase вработува поранешни осуденици

0
Американската инвестициска банка JPMorgan во Чикаго стартуваше иницијатива за вработување луѓе со криминално минато со цел на поранешните престапници да им даде друга шанса....