Почетна Тагови поспаност

Таг: поспаност

Често ви се приспива додека возите? Тогаш ви треба оваа бразлетна

0
Сообраќајните незгоди со катастрофални последици како овие што можете да ги видите од видеото подолу можат да се избегнат со малку поголема внимателност на...

Науката вели дека сте најкреативни кога сте поспани

0
Мареике Вит и Роуз Закс спроведоа истражување на 428 студенти, при што тие морале да се класифицираат дали се сметаат за утрински и ноќен...

Науката вели дека сте најкреативни кога сте поспани

0
Марике Вит и Роуз Зекс направиле истражување во коешто вклучиле 428 студенти, при што студентите морале себеси да се класифицираат како личност која најмногу...